Over mij 

Over mij

Mijn werk is als veelzijdig te omschrijven door mijn brede interesse in dieren, mensen en de natuur.

De liefde die ik voel voor artistiek en puur is terug te zien in mijn beelden maar ook in hetgeen ik schrijf en bepleit. Mededogen, oprechtheid en rechtvaardigheid zijn vormen van ethiek die voor mij vanzelfsprekend zijn.

Ik ben na het afronden van mijn studie gaan werken bij de ING Bank en heb daar twintig jaar gewerkt op het hoofdkantoor in Amsterdam als Extern Accountmanager. Een prachtige baan waar ik alle facetten van relatiebeheer heb leren kennen en mogen uitvoeren. Er kwam echter een moment dat het tijd werd voor verandering. Ik heb toen al mijn moed verzameld en liet dat gaan wat me zowel zakelijk als persoonlijk veel gebracht heeft. Ik nam een jaar een sabbatical en ging mee met mijn man die voor langere tijd voor zijn werk naar Mauritius en Portugal moest. Daarna ben ik begonnen als freelance fotograaf/beeldmaker, dat doe ik nu meer dan 10 jaar en ik kan mij geen andere job voorstellen die mij meer in mijn ziel raakt.

Mijn aandachtsgebieden in zowel beeld, tekst als juridisch zijn dierenrechten, mensenrechten en milieurechten.

Voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers; op locatie in binnen- en buitenland of in mijn studio.

Op deze site kun je een beknopt overzicht van mijn werk vinden. Zakelijke opdrachtgevers ontvangen een link waarmee ze op een beveiligde pagina toegang hebben tot alle foto's en video's.

Voor de mogelijkheden die ik je kan bieden kun je contact met mij opnemen via de contactpagina op deze website.

Er worden regelmatig nieuwe foto's toegevoegd dus kom vooral nog eens kijken op mijn site.


Lees ook eens de tekst bij de foto's; klik op het streep blokje boven links op het scherm.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston